Dagen min :)



Idag ;)
Det började med att mamma väckte mig alldeles för tidigt ;O Jag baahh neeejj, så jag somna om igen xD Vaknade sen i perfekt tid (den tiden jag igentligen skule gå upp ;p). Sedan fixade jag mig i ordning och tog bussen till skolan ;d. I skolan skulle vi först ha bild, vi hade vikarie så vi målade fritt :D Sen hade vi håltimma och typ gjorde inte så mycket;P Det var lite små kul ;) Sen hade vi en sådan där lång NO lekton, den verkade mycket längre men blev riktigt nöjd sen för jag fatta till slut ;D. Jag och Linnea sprang och åt i matsalen och sedan åkte jag david och linnea hem till mig och gjorde chokladbollar, de blev la sådär lyckade =) Haha!
Sedan bar det av till skolan igen och vi hade SO. Stefan berättade då för oss om ett jätte roligt (tycker jag) projekt ;P Man ska typ interjuva jätte gammla och göra analyser men det roliga var att jag och Linnea kom på en sådan där bra idé som gjorde det där mycket mycket roligare än vad det låter ;) Jag kan inte skriva det för, jaa man vet aldrig ;)
Sedan tog vi busen hem( som vanligt....). Jag åt och sedan åkter jag och syster min till dansen. Riktigt jobbigt var det idag, vi hade typ bara teknik. Alla såg hlet slut efter. Sen åkte jag och köpte lite ********  ;d haha ;) Berättar en annan gång.
När jag kom hem pluggade jag en stund och nu sitter jag här :P

Det blev en lång (sådär ;d) summering av min dag, men jag har inte så kul tycker iallafall inte jag :P

Jag gillade min dag ganska mkt endå, hade ju t.ex. tre timmar håltimma sammanlagt ;D

Puss! Alice

sommarn 08'



Saknar :D

RSS 2.0